Výsledky

Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 – ženy 7 km

1. Zímová Jana 1984 Maratón klub Kladno CZE 00:29:42
2. Swiderová Vendula 1982 Rungo pro ženy CZE 00:38:03
3. Ulipová Veronika 1994 CZE 00:40:44
4. Kalová Štěpánka 1989 CZE 00:42:12
5. Simova Andrea 1981 CZE 00:42:29
6. Ostapczuk Anna 1987 Cortex CZE 00:43:10
7. Voborská Klára 1979 CZE 00:46:28
8. Stukel Stanislava 1960 CZE 00:52:46
————————————————————————–
Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 – muži 7 km

1. Císař Michal 1988 Máslovice CZE 00:29:34
2. Šimek Filip 1979 Nelahozeves CZE 00:30:40
3. Klauda Jan 1998 ČLS mechanik team CZE 00:31:02
4. Kédl Karel 1991 Maratón klub Kladno CZE 00:31:23
5. Beránek Jan 1995 Adidas Runners Prague CZE 00:31:43
6. Tatýrek Roman 1994 Praha CZE 00:33:59
7. Vavřík Jan 1990 TOM-KČT Kralupy nad Vltavou CZE 00:35:53
8. votik lukas 1986 Zřejmě dobrej oddíl no CZE 00:40:16
9. Jakesch Radim 1974 CZE 00:41:19
10. Vejrosta Zdeněk 1961 TOM-KČT Kralupy nad Vltavou CZE 00:42:11
11. Hrdlička Jan 2005 CZE 00:42:45
12. Bitter Pavel 1981 CZE 00:42:51
13. Press Robert 1968 CZE 00:42:58
14. Hrdlička David 1975 CZE 00:43:40
15. Michal Jiří 1980 CZE 00:43:50
16. Šíma Jan 1994 CZE 00:43:57
17. Bárta Tomáš 1966 Zlončice Brod CZE 00:45:20
18. Kovács Petr 1992 CZE 00:47:44
19. Sirotek Jiří 1993 Praha CZE 00:47:44
20. Skulec Radek 1985 CZE 00:48:16
21. Stukel Brian 1959 CZE 00:52:46
22. Řepík Petr 1987 CZE 00:56:55
————————————————————————–
Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 – ženy 14 km

1. Zigová Helena 1991 CZE 01:12:56
2. Pragrová Lucie 1987 Linde CZE 01:14:47
3. Cuřínová Petra 1983 Báječné ženy v běhu CZE 01:18:26
4. Hrdličková Olga 1978 CZE 01:28:14
5. Komínová Petra 1972 Šneci v běhu CZE 01:28:31
6. Press Adéla 1981 CZE 01:30:11
7. Feřtrová Petra 1979 CZE 01:33:39
8. Cizner Alena 1991 CZE 01:36:42
———————————————————————————-
Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 – muži 14 km

1. Hurych Jakub 1991 Maratón klub Kladno CZE 01:00:26
2. Bidlo František 1980 VK Smíchov CZE 01:04:26
3. Duchoslav Jakub 1991 CZE 01:11:54
4. Kolář Jan 1990 CZE 01:13:27
5. Frey Eduard 1958 KČT Kralupy CZE 01:13:42
6. Loužecký Filip 1988 CZE 01:16:30
7. Blaho Lubomir 1987 CZE 01:16:37
8. Antoš Jan 1974 Praha CZE 01:17:22
9. Mojžiš Miloš 1975 TJ Dynamo Nelahozeves CZE 01:17:25
10. Jura Pavel 1984 Sokol Budišov CZE 01:26:08
11. Zach Milan 1967 Báječné ženy v běhu CZE 01:26:51
12. Čížek Pavel 1964 Šneci v běhu CZE 01:27:25
————————————————————————
Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 – ženy 21 km

1. Pavlíková Barbora 1988 CZE 01:51:09
2. Fryčová Lenka 1978 CZE 01:54:58
3. Koděrová Lucie 1977 Černošice CZE 01:54:58
—————————————————————————-
Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 – muži 21 km

1. Malý Jiří 1977 Praha 6 CZE 01:29:10
2. Valda David 1996 CZE 01:31:01
3. Potrok Peter 1973 Kralupy nad Vltavou SVK 01:34:32
4. Cabala Rastislav 1978 GEKONsport SVK 01:36:53
5. Prager Karel 1994 TJ Sokol Sojovice CZE 01:39:35
6. Matula Štěpán 1970 Olympia Kladno CZE 01:40:46
7. Hauf Patrik 1976 Moderní Pětiboj Kralupy nad Vltavou CZE 01:44:15
8. Staňkovič Ondřej 1988 Ostrava CZE 01:50:45
9. Filip Marek 1976 CZE 01:59:20
10. Pilař Martin 1982 CZE 02:08:42
11. Pivarči Filip 1986 CZE 02:13:19
12. Koloc Pavel 1965 AC Total Zero CZE 02:47:51
———————————————————————–

Výsledky Běh Zlončickou roklí 2018 naleznete zde :
https://www.sportt.cz/racesResults/resultlist/732

——————————————————————————

Běh Zlončičkou roklí – výsledky 2016

Ženy 7 km

1. MACHÁČKOVÁ Tereza TJ DOKSY 117 1978 00:32:14 Detail
2. BERKOVÁ Kateřina Plavecký klub Slavia VŠ Plzeň 58 1999 00:35:32 +00:03:18.54 Detail
3. ŠTĚPÁNOVÁ Radka Řež 118 1974 00:37:44 +00:05:30.65 Detail
4. KRÁSOVÁ Alžběta VHS PROJEKT 47 1990 00:41:49 +00:09:34.97 Detail
5. MARCOLOVÁ Hana 64 1971 00:41:56 +00:09:41.94 Detail
6. ZEDKOVÁ Hana 43 1965 00:42:07 +00:09:53.05 Detail
7. VEJROSTOVÁ Romana TOM-KČT Kralupy nad Vlt. 107 1965 00:43:01 +00:10:46.95 Detail
8. KVASOVÁ Jaroslava Praha 10 122 1961 00:43:22 +00:11:08.64 Detail
9. LAZAROVÁ Michaela 63 1992 00:47:48 +00:15:34.31 Detail
10. TŮMOVÁ Jitka Brnky 10 1952 00:52:58 +00:20:44.10 Detail
11. ZAHRÁDKOVÁ Jitka 41 1970 00:54:23 +00:22:09.39

Muží 7 km

1. SEDLÁČEK Jan SK Svěrák 66 1986 00:28:05 Detail
2. TALL Pavel CNB PRAHA 16 1969 00:29:42 +00:01:36.45 Detail
3. BERÁNEK Jan VK Smíchov 24 1995 00:30:10 +00:02:05.02 Detail
4. ŠIMEK Filip AC Moravská Slávie Brno 12 1979 00:31:45 +00:03:39.73 Detail
5. CÍSAŘ Michal Máslovice 5 1988 00:32:01 +00:03:56.01 Detail
6. PILCH Rudolf 59 1964 00:32:50 +00:04:44.42 Detail
7. ŠOUREK Josef Penzion Filoun 6 1974 00:34:23 +00:06:17.91 Detail
8. HEJLA Jiří 35 1985 00:35:23 +00:07:17.32 Detail
9. KARHAN Zdeněk TOM – KČT Kralupy n.Vlt. 8 1999 00:35:41 +00:07:35.65 Detail
10. FREY Eduard TOM KČT Kralupy 34 1958 00:36:17 +00:08:11.16 Detail
11. KÉDL Karel Maratón klub Kladno 15 1991 00:36:33 +00:08:27.27 Detail
12. LANDA Martin 112 1989 00:36:38 +00:08:32.89 Detail
13. VOJTĚCHOVSKÝ Filip 57 1994 00:36:39 +00:08:33.18 Detail
14. HRDLIČKA Jakub 4 2002 00:37:32 +00:09:26.08 Detail
15. KROC Miloslav Brandýsek 114 1968 00:37:54 +00:09:48.25 Detail
16. VAVŘÍK Jan TOM-KČT Kralupy 113 1990 00:38:03 +00:09:58.00 Detail
17. VEJROSTA Zdeněk TOM – KČT Kralupy n.Vlt. 106 1961 00:38:25 +00:10:19.78 Detail
18. SEDLÁR Ondřej Zlončice 26 1994 00:38:38 +00:10:32.79 Detail
19. KOVÁCS Petr 17 1992 00:40:44 +00:12:38.43 Detail
20. SIROTEK Jiří Praha 125 1993 00:40:55 +00:12:49.36 Detail
21. ZACH Milan Báječné ženy v běhu 103 1967 00:41:28 +00:13:22.51 Detail
22. ZAHRÁDKA Petr 42 1968 00:43:17 +00:15:11.15 Detail
23. HRDLIČKA David 2 1975 00:44:08 +00:16:02.98 Detail
24. SOUDEK Filip VHS PROJEKT 48 1992 00:46:07 +00:18:01.44 Detail
25. MICHAL Jiří 22 1980 00:46:52 +00:18:46.93 Detail
26. JURA Pavel TJ Sokol Budišov 124 1984 00:47:48 +00:19:42.80 Detail
27. SOUKUP Oskar VHS PROJEKT 110 1995 00:49:38 +00:21:32.50 Detail
28. HRDLIČKA Jan 3 2005 00:56:08 +00:28:02.42 Detail
29. MAZANEC Michal 23 1977 00:57:10 +00:29:04.14 Detail
30. BÁRTA Tomáš Hradešín 123 1966 01:04:02 +00:35:56.14

Ženy 14 km

1. PECHOVÁ Lenka Kralupy 33 1989 01:26:06 00:40:18.03 00:45:47.48 Detail
2. CUŘÍNOVÁ Petra BŽB 102 1983 01:31:23 +00:05:17.30 00:43:36.74 00:47:46.06 Detail
3. PRAGROVÁ Lucie LINDE 104 1987 01:31:43 +00:05:36.84 00:42:47.77 00:48:54.58 Detail
4. PAGÁČOVÁ Zuzana 115 1993 01:34:41 +00:08:35.28 00:45:16.62 00:49:24.16 Detail
5. HRDLIČKOVÁ Olga 1 1978 01:36:53 +00:10:47.28 00:46:47.87 00:50:04.92 Detail
6. VOJTĚCHOVSKÁ Ruth 14 1976 01:37:58 +00:11:52.36 00:45:01.03 00:52:56.83 Detail
7. FEŘTROVÁ Petra 9 1979 01:46:05 +00:19:58.87 00:49:41.07 00:56:23.31

Muži 14 km

1. HURYCH Jakub Maratón klub Kladno 40 1991 00:56:29 00:27:35.06 00:28:53.03 Detail
2. KOROL Vasyl Řež 119 1962 01:18:16 +00:21:47.88 00:37:43.69 00:40:32.27 Detail
3. KOČÍ Antonín Odolena Voda 37 1970 01:19:11 +00:22:42.35 00:37:06.73 00:42:03.71 Detail
4. PLECHÁČEK Andrej AB Řež 105 1954 01:21:35 +00:25:06.77 00:38:56.81 00:42:38.04 Detail
5. JIŘÍK Michal Wltavau 45 1974 01:21:49 +00:25:20.46 00:38:31.82 00:43:16.72 Detail
6. KEIL Pavel Praha 111 1972 01:23:34 +00:27:05.83 00:37:55.65 00:45:38.27 Detail
7. KRÁSA David Sokol Malá Strana 121 1961 01:24:23 +00:27:54.45 00:38:40.96 00:45:41.57 Detail
8. ČÍŽEK Pavel BŽB 101 1964 01:31:24 +00:34:55.83 00:43:15.31 00:48:08.61 Detail
9. RANDÁK Dušan 51 1971 01:33:18 +00:36:49.65 00:44:26.84 00:48:50.90 Detail
10. BOCK Josef 120 1961 01:34:28 +00:37:59.64 00:42:45.44 00:51:42.28 Detail
11. KOLÁŘ Petr Nissan Running Club 62 1975 01:35:03 +00:38:34.80 00:44:40.39 00:50:22.49 Detail
12. KOUT Štěpán 13 1988 01:35:37 +00:39:08.24 00:44:53.07 00:50:43.26 Detail

 

Ženy 21 km

1. ZÍMOVÁ Jana Maratón klub Kladno 54 1984 01:55:13 00:33:24.14 00:40:06.32 00:41:42.50 Detail
2. HOFMANOVÁ Petra 11 1979 02:36:11 +00:40:57.53 00:45:10.78 00:52:18.89 00:58:40.82 Detail
VOJTĚCHOVÁ Radka Vraňany 126 1983 DNF 00:43:05.11 00:54:24.82 Detail

 

Muži 21 km

1. PRAGER Karel Sokol Sojovice 32 1994 01:38:07 00:32:15.87 00:32:22.30 00:33:28.14 Detail
2. PAGÁČ Martin 116 1990 01:41:54 +00:03:46.98 00:33:38.89 00:33:55.60 00:34:18.80 Detail
3. KRATOCHVÍL Miloslav Praha 10 21 1966 01:48:05 +00:09:57.94 00:33:56.92 00:36:01.52 00:38:05.80 Detail
4. EXNER Mikuláš VHS PROJEKT 49 1989 01:59:22 +00:21:15.67 00:36:46.60 00:39:29.63 00:43:05.75 Detail
5. BAČKÁDY Rudolf OPTIMI – zasklívání 44 1969 01:59:39 +00:21:32.20 00:37:54.87 00:40:32.01 00:41:11.62 Detail
6. ŠIMEK Vladimír DOLS Šumperk 108 1975 02:01:02 +00:22:55.61 00:36:57.16 00:41:35.04 00:42:29.73 Detail
7. OREL Ivan Námořníci z Viktorky 109 1968 02:02:09 +00:24:02.39 00:37:57.50 00:41:04.94 00:43:06.25 Detail
8. ŽÁK Martin 61 1983 02:08:44 +00:30:36.99 00:40:42.19 00:42:20.34 00:45:40.77 Detail
9. EŠLER Daniel MB Sauny Mladá Boleslav 53 1977 02:11:52 +00:33:44.91 00:35:12.99 00:48:07.77 00:48:30.46 Detail
10. TATÝREK Roman Praha 18 1994 02:14:40 +00:36:33.13 00:34:48.92 00:41:20.34 00:58:30.17 Detail
11. MAŤHA Vít LOSAN Teplice 60 1969 02:20:24 +00:42:17.19 00:41:07.88 00:47:28.87 00:51:46.75 Detail
HAUF Patrik Seznam.cz 46 1976 DSQ 00:35:14.98 00:43:18.60 Detail

 

http://vysledky.irontime.cz/vysledky199/?zavod=199&trat=999

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Běh Zlončičkou roklí – výsledky 2015

Pořadí Stč. Jméno Příjmení KLUB Finish 1kolo
1 1081 Lukáš Pazdera VSK Univerzita Brno 28:23 28:23
2 1044 Jan Beránek žádný klub 30:46 30:46
3 1114 Karel Kédl Maratón klub Kladno 31:43 31:43
4 1055 Filip Šimek Nelahozeves 32:44 32:44
5 1120 Martin Luksík ANO Kralupy nad Vltavou 34:06 34:06
6 1110 Jiří Hejla Tj Rochov 34:36 34:36
7 1043 Ondřej Sedlár Zlončice 34:57 34:57
8 1027 Josef Šourek Penzion Filoun 35:28 35:28
9 1102 David Černý Čerilov 35:29 35:29
10 1065 Miloš Mojžiš TJ Dynamo Nelahozeves 35:48 35:48
11 1107 Eduard Frey TOM KČT Kralupy 36:00 36:00
12 1109 Šimon Matyáš Gymnázium Jana Nerudy 37:09 37:09
13 1106 Jan Vejrosta TOM KČT Kralupy 37:43 37:43
14 1077 Jan Vavřík TOM KČT Kralupy 37:43 37:43
15 1051 Pavel Jura TJ Sokol Budišov 37:59 37:59
16 1118 Josef Mihalik Báječné ženy v běhu 38:08 38:08
17 1057 Martin Čech Zlončice 91/1 38:47 38:47
18 1040 Jakub Hrdlička   39:24 39:24
19 1083 Zdeněk Vejrosta TOM KČT Kralupy 40:04 40:04
20 1041 David Hrdlička   40:58 40:58
21 1103 Petr Kolář Nissan Running Club 41:01 41:01
22 1122 Martin Vacula Martin 41:55 41:55
23 1042 Jan Hrdlička   45:23 45:23
24 1112 Jakub Voříšek   47:51 47:51
25 1127 Karel Čech KAK Praha 48:10 48:10
26 1101 Vladimír Černý Čerilov 49:10 49:10
27 1053 Martin Louček Gladiator training 49:53 49:53
28 1124 Michal Horváth   51:54 51:54
29 1128 Karel Stýblo   59:39 59:39
Pořadí Stč. Jméno Příjmení KLUB Finish 1kolo
1 1085 Helena Poborská PSK Olymp Praha 31:51 31:51
2 1058 Lucie Pomahačová Hobit team Plzeň 36:52 36:52
3 1105 Barbora Pitelová Báječné ženy v běhu 39:34 39:34
4 1010 Lucie Krausová Báječné ženy v běhu 39:56 39:56
5 1079 Lucie Malíková TOM KČT Kralupy 40:20 40:20
6 1104 Michaela Tichá Vodni Stavby Praha 41:24 41:24
7 1087 Martina Petrová   42:14 42:14
8 1022 Helen Hudečková Báječné ženy v běhu 43:19 43:19
9 1080 Anita Veselá SDH Chloumek 43:23 43:23
10 1071 Alžběta Krásová VHS PROJEKT 46:03 46:03
11 1030 Jana Dolečková Báječné ženy v běhu 46:37 46:37
12 1073 Jaroslava Merunková BOOTCAMPS 48:17 48:17
13 1029 Kateřina Sismilichová Chřibska 48:52 48:52
14 1113 Pavlína Kolářová   50:38 50:38
15 1052 Vendula Pavlicová Praha 51:54 51:54
16 1031 Jitka Tůmová Brnky 53:46 53:46
17 1020 Dominika Zamastilová Úžice 57:34 57:34
18 1023 Lucie Pirunčíková Úžice 57:35 57:35
19 1126 Magdalena Stýblová SK Oceláci Ostrava 59:39 59:39
20 1009 Jana Opatrná Báječné ženy v běhu/Praha 1:07:52 1:07:52
21 1034 Boženka Malečková Báječné ženy v běhu 1:12:13 1:12:13
22 1028 Jana Bambasová Báječné ženy v běhu 1:12:13 1:12:13
DNF 1017 Soňa Paříková Báječné ženy v běhu DNF  
Pořadí Stč. Jméno Příjmení KLUB Finish 1kolo 2kolo
1 1108 Jakub Hurych Maratón klub Kladno 57:53 28:46 29:07
2 1121 Martin Kopřiva Kopr 1:01:52 29:32 32:21
3 1100 Pavel Tall CNB PRAHA 1:03:46 29:58 33:49
4 1117 Martin Töpfer   1:05:45 30:18 35:27
5 1086 Martin Kauler TJ Sokol Mšeno 1:06:18 31:50 34:28
6 1070 Patrik Hauf LevnéTejpy.cz 1:07:29 32:35 34:55
7 1125 Martin Pagáč VHS PROJEKT 1:12:28 35:43 36:45
8 1078 Vladimír Bernard Hasiči Neratovice 1:12:52 33:23 39:29
9 1072 Mikuláš Exner VHS PROJEKT 1:13:47 35:07 38:40
10 1060 Michal Císař Máslovice 1:14:45 33:19 41:27
11 1074 Antonín Kočí Odolena Voda 1:14:57 36:02 38:55
12 1131 Jaroslav Gregor AC OH Praha 1:15:57 36:26 39:32
13 1019 Roman Matyáš Dexter BSK racing 1:17:15 36:16 40:59
14 1130 Jan Širl Klubíčko 1:17:54 35:43 42:12
15 1076 Rudolf Bačkády OPTIMI – zasklívání lodži 1:19:15 36:51 42:25
16 1063 Martin Ulrych Arts Café fan club 1:19:37 36:37 43:00
17 1062 Václav Ulrych Arts Café fan club 1:20:11 38:14 41:58
18 1054 Karel Vrba Goloka-Vrindávan 1:22:42 36:56 45:46
19 1111 Pavel Keil   1:28:03 38:31 49:32
20 1116 Luboš Švácha Sokol Mšeno 1:31:36 40:53 50:44
Pořadí Stč. Jméno Příjmení KLUB Finish 1kolo 2kolo
1 1003 Jana Matějková Báječné ženy v běhu 1:20:16 38:31 41:46
2 1045 Lenka Pechová TOM KČT Kralupy 1:26:05 39:28 46:38
3 1026 Milča Bartíková Dexter BSK racing 1:26:50 40:48 46:02
4 1039 Olga Hrdličková   1:32:39 45:11 47:28
5 1005 Jitka Tůmová Báječné ženy v běhu 1:34:13 45:32 48:42
6 1084 Michaela Reková Reci 1:36:15 46:36 49:39
7 1008 Magdaléna Krotilová Báječné ženy v běhu 1:38:04 46:23 51:41
8 1129 Brigita Širlová Klubíčko 1:40:54 43:08 57:47
9 1050 Petra Feřtrová   1:42:12 48:15 53:57
10 1082 Markéta Roubíčková   1:43:20 47:14 56:06
11 1068 Martina Kujanová Báječné ženy v běhu 1:50:08 52:02 58:06
12 1049 Kateřina Konířová   1:50:43 49:32 1:01:12
Pořadí Stč. Jméno Příjmení KLUB Finish 1kolo 2kolo 3kolo
1 1075 Luboš Truhlář Endurance Club 1:32:44 28:47 30:46 33:11
2 1119 Peter Potrok Kralupy n. V. 1:35:26 29:59 31:44 33:44
3 1115 Karel Prager Sokol Sojovice 1:43:30 32:14 34:24 36:53
4 1037 Daniel Ešler MB Sauny 1:45:33 32:15 35:49 37:30
5 1033 Roman Tatýrek Praha 1:58:37 31:35 37:48 49:15
6 1059 Radim Mlejnek Neratovice 2:11:20 36:24 43:27 51:30
7 1048 Zdeněk Karhan Šnečí Tempo 2:24:55 38:55 49:37 56:23
Pořadí Stč. Jméno Příjmení KLUB Finish 1kolo 2kolo 3kolo
1 1032 Katarína Třísková Praha 6 2:02:15 37:40 40:03 44:33
2 1123 Michaela Bendová Footcamp 2:02:43 38:01 41:44 43:00

Ke stažení v xls zde :

http://www.sportovniservis.cz/beh-zloncickou-rokli-2015/

Běh Zlončičkou roklí – výsledky 2014

Výsledky BZR 2014

Běh Zlončičkou roklí – výsledky 2013

Běh 21 km – muži

Jméno a příjmení Start. číslo 1.kolo 2.kolo 3.kolo
Gold Medal Peter Potrok 38 00:31:12.60 01:04:01.62 01:39:40.28
Silver Medal Tomáš Okrouhlík 30 00:33:11.13 01:09:47.78 01:47:35.48
Bronze Medal  Martin Topfer 18 00:31:18.01 01:05:09.99 01:48:03.54
Vladimír Kudrna 23 00:33:02.84 01:10:28:02 01:52:56:16
Michal Kukola 42 00:47:41.59 01:52:04.41 –:–:–.–

Běh 14 km – muži

Jméno a příjmení Start. číslo 1.kolo 2.kolo
Gold Medal Petr Nálevka 24 00:39:03.76 01:23:19.76
Silver Medal Pavel Drábik 0 00:39:42.53 01:23:49.37
Bronze Medal Petr Kolář 19 00:41:25.31 01:27:33.75
Pavel Němec 27 00:40:17.31 01:31:56.44
Patrik Hauf 6 00:35:44.85 –:–:–.–
Roman Tatýnek 21 00:39:23.16 –:–:–.–

Běh 14 km – ženy

Jméno a příjmení Start. číslo 1.kolo 2.kolo
Gold Medal Nina Nálevková 10 00:35:57.26 01:14:00.22

Běh 7 km – muži

Jméno a příjmení Start.číslo 1.kolo
Gold Medal Josef Šourek 7 00:34:20.17
Silver Medal Jiří Myslivec 33 00:38:36.82
Bronze Medal Petr Kovacs 20 00:39:21.70
Tomáš Fruhauf 39 00:39:47.96
Jan Dítě 32 00:39:48.92
Karel Stýblo 34 00:43:17.16
Michal Šulc 88 00:44:23.47
Jiří Pachl 40 00:52:42.54
Ringo Harms 2 00:54:37.81

Běh 7 km – ženy

Jméno a příjmení Start. číslo 1.kolo
Gold Medal Lenka Pechová 44 00:38:21.74
Silver Medal Soňa Šourková 8 00:40:30.95
Bronze Medal Hana Marcolová 35 00:41:18.29
Pavlína Kolářová 43 00:45:29.67
Olga Hrdličková 17 00:46:34.04
Markéta Poledná 45 00:47:18.43
Jitka Pudivítrová 1 00:47:52.48
Tereza Zímová 5 00:48:52.92
Hana Hrubá 25 00:51:42.07
Gabriela Němcová 28 00:52:27.99
Magda Šulcová 9 00:55:07.74
Kateřina Harms 4 00:58:10.96
Lucie Kublová 31 00:59:52.60
Lenka Micudová 29 01:04:24.37